Tuesday, March 17, 2009

Exhausted..














Rabu 18 mac 2009, 1.02p.m. 

Hari ni aku pun tak tau lah nape... nak wat keje cam malas jer.. bukan malas ape pon.. malas nak pikir... aku rase otak aku letih sgt lah.. kurang exercise ker otak aku ni.. hehhe...hari ni jerlah.. pagi td wat keje cikit .. pastu continue.. update facebook and blog.. wahahah.. tau kat bos aku ni.. habis aku kene sound... hehehe.. arini opismate sume ade kecuali dee.. dier mc arini.. aku lak pagi tadi breakfast makan nasik lemak dan teh tarik.. pas breakfast.. tekak rase mual2 lak.. ish..ish.. awat lah ni.. last week aku kene food poisoning.. huhu.. sekse aku.. pagi2 elok2 sihat.. tgh hari terus sakit lak.. haihh.. bende nak jadik kan nak wat camner...  terpakse balik keje awai time tu.. kak fara siap antar sampai umah lagik..mekacih ek kak fara and dee sbb antar sampai umah aritu.. ehehhe budi mu ku kenang sampai bile2..

td En. Noze dah tnyer progress.. huhuh... berape peratus g system kewpa tu.. kalo ikut tafsiran aku dlm 15 % lah.. huhuhu aku baru jer wat kewpa 2 ade lagik 30 kewpa. gilerlah... byk sgt tu... 
i will try my best to finish it.. huhu kengkawan tolong lah doakan aku dapat siapkan system ni. 
aku bersyukur sgt sbb skang ni ade kak fara leh tolong wat interface and design system kewpa ni.. kire aku ade team lah skang... alhamdulillah bersyukur sgt.. 

hmm.. cam mane ek.. aku nak tambah mood bekerje utk harini??badan pon terase sakit2... huhuhu.. senang citer hari ni rase tak beshlah nak wat keje... kene tgk muvie ker ek? tgk ugly betty ker.. heheheh... esok insyallah aku p spa dgn kak fara.. hehe leh lah merelax dan memanjekan diri ini.. taksabar lak nak p spa..  harini ade appointment ngan doktor gigi kul 5.30pm.. akunyer braces bracket tertanggal lah pulak.. ni gare2 makan satay liat lah ni.. huhuhu... skang nak makan susah.. sbb asik tergigit dawai jer... huhuh...

objektif harini : 
kalo ikut target harini nak siap kan kewpa 2. esok leh continue wat kewpa 3. 

~~~~ >>>>>>>>>>>>>A.Q.U.A.L.I.LY<<<<<<<<<<<<<~~~~

2 comments:

All My Love Now and Forever

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers