Friday, February 13, 2015

Cinta Sesungguhnya

Ku adalah manusia
Yang paling beruntung
Memiliki kamu
Kau tiada habisnya
Menyayangi aku
Sepenuh hatimu

Cinta yang luar biasa
Ku serahkan
Pada dirimu
Kaulah cinta sesungguhnya
Sekuat hati ku kan menjagamu
Demi cinta seutuhnya
Ku kan berjanji
Seumur hidupku
Takkan lelah mendampingimu
Kau tiada habisnya
Menyayangi aku
Sepenuh hatimu
Cinta yang luar biasa
Ku serahkan
Pada dirimu
Kaulah cinta sesungguhnya
Sekuat hati ku kan menjagamu
Demi cinta seutuhnya
Ku kan berjanji
Seumur hidupku
Takkan lelah mendampingimu
Kaulah cinta sesungguhnya
Sekuat hati ku kan menjagamu
Kaulah cinta sesungguhnya
Sekuat hati ku kan menjagamu
Demi cinta seutuhnya
Ku kan berjanji
Takkan lelah mendampingimu
Ku kan berjanji
Seumur hidupku
Takkan lelah mendampingimu


Happy Anniversary yang ke 5 sayang... love u till Jannah. =)


2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. kak, nak mintak tlg, boleh tak share no phone makcik urut kat sg besar tu, BTW sy ada PCOS jugak.. ni email address nuruz84@gmail.com. tq :)

    ReplyDelete

All My Love Now and Forever

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers